Nieuws

KVM Esports begint sterk aan Belgian League en verslaat Sector One

KVM Esports begint sterk aan Belgian League en verslaat Sector One

Sector One heeft zich op de eerste speeldag van de Belgian League laten verrassen door KVM Esports. In de herhaling van de eindstrijd van de Country Finals van 2020 ging de regerend kampioen onderuit.

Maandagavond was de aftrap van de Belgian League Spring Split 2021 die direct een flinke verrassing opleverde. KVM Esports versloeg namelijk regerend kampioen Sector One in een zeer vermakelijke game die alle kanten op ging. Na een gelijkopgaande early game en een kleine voorsprong voor Sector One sloeg KVM Esports sterk terug en wisten ze uiteindelijk de winst in de wacht te slepen.

Embedded content: https://twitter.com/lolesportsbe/status/1348729152304771073

Rommelige overwinning

De kersverse line-up van KVM, rondom toplaner Robba, deed sowieso goede zaken, want eerder op de avond wonnen zij ook al van nieuwkomer KRC Genk Esports. Na een redelijk rommelige game kwam de beslissing tijdens de fight om Elder Dragon. Genk was vastbesloten om de objective te pakken, maar terwijl zij de Elder Dragon pakten ging Robba in zijn eentje op pad in de basis van Genk. KVM won de fight in de Dragon Pit met 4 man en kon daarna de game winnen.

KVM deelt na de eerste speeldag de koppositie met Ion Squad, dat ook twee games wist te winnen. Ze versloegen maandagavond zowel Team 7AM als 4Elements Esports en laten daarmee direct zien dat er rekening gehouden moet worden met de nieuwkomers.

Embedded content: https://twitter.com/lolesportsbe/status/1348750025329881088