Nieuws

KVM Esports Flawed: "Individueel en als team veel sterker dan Aethra"

KVM Esports Flawed: "Individueel en als team veel sterker dan Aethra"

KVM Esports knikkerde gisteravond Aethra Esports uit de Belgian League. Met een dominante 2-0 overwinning plaatste KVM zich voor de finale van de competitie, die volgende week wordt gespeeld. Jungler Flawed zag de winst wel aankomen en kijkt uit naar de finale.

"De wedstrijd tegen Aethra verliep voor ons precies zoals verwacht," vertelt Jordi "Flawed" Bust desgevraagd. "We zijn individueel én als team een stuk sterker dan Aethra en dat hebben we gisteren ook laten zien. We hadden dat in het reguliere seizoen al laten zien en het verbaasde me ook dat mensen dachten dat het close zou worden."

Daarnaast complimenteert Bust zijn teamgenoten: "Ik ben trots op hoe we de games uitgespeeld hebben. Beide potten hebben we goed en clean gespeeld." De woorden van de junglers zijn zeker gegrond, want Aethra had gisteravond niets in te brengen tegen KVM en verloor beide wedstrijden zonder enig zicht op een comeback.

Underdogpositie

Nu wacht Sector One in de finale, voor veel liefhebbers toch wel dé titelkandidaat. Bust blikt vooruit: "Ik denk dat we het Sector One moeilijk kunnen maken en misschien zelfs kunnen verslaan als we volhouden hoe we nu spelen. Natuurlijk is Sector One de favoriet, maar de underdogpositie zou ons ook kunnen helpen."

De finale van de Belgian League tussen KVM en Sector One is op maandag 10 augustus vanaf 19:00 te zien op het Twitch-kanaal van Gamelux.

Stephen van Vlokhoven
Stephen van VlokhovenRedacteurIk vind het maar suf om een motto te hebben, maar je moet toch wat met deze ruimte.
Stephen van VlokhovenStephen van VlokhovenStephen van VlokhovenStephen van Vlokhoven