Nieuws

Kylian Mbappé is de FIFA 22 coverstar

Kylian Mbappé is de FIFA 22 coverstar

Kylian Mbappé is de coverstar voor FIFA 22. Dat heeft Electronic Arts FIFA op vrijdag 9 juli via hun social media kanalen naar buiten gebracht. Mbappé heeft voor het tweede jaar op rij deze eer gekregen. Op zondag 11 juli wordt de eerste reveal van FIFA 22 getoond.

De bekendmaking van de coverstar is het begin van een periode waarin EA alle FIFA liefhebbers lekker maakt met nieuwtjes over de allernieuwste FIFA. Voor het eerst in de gehele FIFA franchicse kiest EA ervoor om een speler in zijn eentje voor twee jaar op rij op de cover te zetten. Doordat steeds meer clubs een samenwerking aangaan met concurrent Konami en PES vallen namen als Cristiano Ronaldo, die normaal ook veel op de cover te vinden zijn, al af. Mbappé is naast groot voetbaltalent een van de ambassadeurs van FIFA.

Embedded content: https://twitter.com/EASPORTSFIFA/status/1413514238530789377?s=20

Het lijkt erop dat Mbappé op elke FIFA 22 editie op de cover gaat staan. Dit is echter nog niet bevestigd door EA.

FIFA 22 reveal zondag 11 juli

Naast het naar buiten brengen van de FIFA 22 coverstar, heeft EA ook laten weten zondag 11 juli de 'game-changing' reveal van FIFA 22 te tonen. Deze gaat op YouTube in premieré om 17:30.

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=o1igaMv46SY

Mogelijk geen FIFA 22 beta

Vorig jaar werden we verrast dat EA besloot om geen demo van de game uit te brengen. Dit is altijd het moment dat spelers alvast kunnen proeven aan de nieuwe FIFA. Dit jaar lijkt EA zelfs geen FIFA 22 beta uit te brengen. Met een beta heeft een select groepje FIFA-spelers de mogelijkheid de game te spelen en EA te helpen met het vinden van bugs en andere fouten in de game.

Meer informatie over FIFA 22 is er op dit moment nog niet bekend. Met zondag 11 juli de reveal trailer van FIFA 22 wordt de volgende informatie vermoedelijk getoond tijdens EA Play op 22 juli.

Martijn Rijnbeek
Martijn RijnbeekRedacteurDé FIFA fanaat van Nederland
Martijn Rijnbeek