Nieuws

League of Legends Announcer Packs uitgesteld vanwege coronavirus

23 mei 2020, 17:17

Riot Games liet donderdag weten dat het de productie van de League of Legends Announcer Packs on hold heeft gezet. Het development team hoopte de eerste set in het najaar vrij te geven, maar door de corona-omstandigheden besloot het team daar mee te wachten.

Eerder dit jaar deelde Jonathan “Belissimoh” Beliss (Director of Production) via een YouTube video dat Riot Games League of Legends Announcer Packs zou vrijgeven. Wanneer dat zou gebeuren, was nog niet bekend.

Belissimoh liet donderdag via de website weten dat het de bedoeling was dat de eerste set Announcer Packs in het najaar zou worden vrijgegeven. Omdat het coronavirus roet in het eten gooide, besloot Riot Games de Announcer Packs in de ijskast te zetten. De organisatie neemt de veiligheid van haar externe partners zoals voice actors erg serieus. Het vermijden van gezondheidsrisico’s heeft daarom de hoogste prioriteit.

Riot Games werkt hard aan oplossingen voor toekomstige projecten zoals Legendary skins en champions. Omdat er geen kant en klare oplossing voorhanden ligt, wordt er per project gekeken naar een oplossing. Wel beloofd Riot Games haar fans op de hoogte houden van alle ontwikkelingen.