Nieuws

League of Legends-serie Arcane Act 2 releasedatum en tijd

Riot GamesRiot Games

Fans konden deze week genieten van de eerste Act van de succesvolle League of Legends-serie: Arcane. De eerste drie episodes hebben de aandacht van de gehele wereld naar zich toe getrokken en nu kijkt iedereen reikhalzend uit naar de volgende Act.

Riot Games besloot om Arcane niet in één keer te droppen, maar de hitserie in drie Acts op te delen die bestaan uit drie episodes. Act 1 kwam vorige week uit en Act 2 is vanaf zaterdag 13 november om 09.00 beschikbaar op Netflix. De serie gaat verder na de cliffhanger van de derde aflevering en fans kunnen weer gaan smullen van aflevering 4, 5 en 6. De laatste drie afleveringen volgen volgende week zaterdag, 20 november, om 09.00.

Arcane

De serie speelt zich af rond het leven van de zusjes Vi en Powder (Jinx) en het leven in de steden van Zaun en Piltover. De verschillen tussen de twee gebieden komen sterk naar voren en er wordt ingezoomd op het conflict tussen het rijke Piltover en arme Zaun. League of Legends-fans herkennen veel karakters uit de serie, want veel champions uit het spel komen langs. Vi, Jinx, Jayce, Heimerdinger, Viktor, Singed en Caitlynn zijn allemaal te zien in de eerste Act. Daarnaast gaan er genoeg geruchten rond over welke champions er in Act 2 en 3 nog te zien gaan zijn. Met nog meer dan 220 minuten aan speeltijd te gaan, krijgen de fans nog meer dan genoeg Arcane te zien de komende weken.

League of Legends-universe

Door middel van Arcane wil Riot Games de wereld van League of Legends en andere spellen met de wereld delen, niet alleen met gamers. De serie biedt een unieke inkijk in de wereld van de bewoners van Runeterra waardoor iedereen een indruk kan krijgen van deze bijzondere wereld.

De serie brengt ook extra's met zich mee. Door missies te voltooien via een speciale website, die gemaakt is ter ere van Arcane, kunnen spelers en nieuwkomers speciale rewards krijgen.

Vincent Le Haen
Vincent Le HaenRedacteurGepassioneerd gamer die graag schrijft over zijn hobby en mensen die daar beter in zijn dan hijzelf
Vincent Le HaenVincent Le HaenVincent Le Haen