Nieuws

League of Legends champion Seraphine is nu speelbaar

30 oktober 2020, 14:04

League of Legends heeft haar 151ste champion verwelkomt. Seraphine is een midlaner met opvallende support-achtige abilities. Ze vertrouwt voornamelijk op ability power als damage.

Ze werd al enige tijd verwacht, maar nu is ze dan eindelijk speelbaar. Seraphine, de nieuwste midlaner in League of Legends, maakte haar entree. Als we het verhaal achter deze champion bestuderen ontdekken we dat het weer een heel uniek project van Riot Games is. Met Seraphine probeert de ontwikkelaar iets heel nieuws te doen.

Seraphine heeft bijvoorbeeld haar eigen Twitter-account, met ruim 300.000 volgers, en Instagram met ruim 400.000 volgers. De accounts plaatsen afbeeldingen van de champion en geven haar verhaal veel meer 'body' dan bij andere champions het geval is. Daarnaast treedt ze op met de popgroep K/DA.

Ze vond haar oorsprong in Piltover en hield altijd al van muziek. Het bruggetje naar haar abilities, die allemaal met muziek te maken hebben, is dan ook snel gemaakt. Ook de vergelijking met support champion Sona, die ook veel met muziek heeft te maken. Ookal wordt ze gepresenteerd als midlaner, haar abilities hebben veel weg van een support champion.

Seraphine is voor 7800 Blue Essense of 975 Riot Points verkrijgbaar in de ingame shop.

Blijf altijd op de hoogte van het laatste League of Legends nieuws en volg ons ook op Twitter en Instagram.

Deel: