Nieuws

League of Legends Conqueror Clash op 11 en 12 juli

3 juli 2020, 10:10

Komend weekend kunnen alle League of Legends-spelers weer deelnemen aan een Clash-toernooi. Tijdens het speciale Conqueror Clash event op 11 en 12 juli zijn er speciale prijzen te winnen.

Op 11 en 12 juli kunnen League of Legends-spelers deelnemen aan Conqueror Clash. Deze speciale editie van Clash hanteert dezelfde richtlijnen als de gebruikelijke toernooien, maar heeft een aantal extra beloningen. Zo kun je een skin voor Varus, Karma of Alistar winnen.

Op basis van de veroverde Victory Points krijg je een banner toegewezen om je resultaat van Clash aan te tonen. Bij 400 VP ontvang je Banner Level 1, bij 600 VP Banner Level 2 en bij 1000 VP Banner Level 3. Dit geldt voor alle deelnemers, ook als je je inschrijft met een Basic Ticket.

Deelnemers met een Premium Ticket maken kans op een extra prijs. Als je in de top 5 eindigt krijg je wilekeurige de Conqueror skin van Karma, Alistar of Varus toebedeeld. Als je 6e, 7e of 8e eindigt moet je genoegen nemen met een skin shard van een van deze drie.

Spelers kunnen vanaf maandag 6 juli een team samenstellen in de client en zich inschrijven voor Conqueror Clash.

Clash-toernooien

Sinds de komst van Clash kunnen League of Legends-spelers heel gemakkelijk een team samenstellen en een mini-toernooi spelen. In de beta waren er flink wat problemen met deze gamemodus, maar die lijken nu opgelost. In 2020 waren al meerdere weekenden waarin wereldwijd succesvol en met veel plezier Clash werd gespeeld.