Nieuws

League of Legends en Teamfight Tactics patch 10.12

10 juni 2020, 09:52

League of Legends patch 10.12 bestaat vooral uit de standaard balansveranderingen. Sommige zwakke champions worden wat sterker gemaakt en sterkere champions, als Trundle en Varus, worden wat verzwakt. Verder worden er wat kleine veranderingen aan minder gebruikte runes gemaakt en krijgt de summoner spel Ghost een buff. Patch 10.12 betekent voor TFT, met het live gaan van de mid-set update, juist de grootste verandering in lange tijd.

Patch 10.12 voor League of Legends heeft niet veel voeten in de aarde. Er zijn kleine buffs voor Akali, Brand, Senna, Viktor, Volibear en Xayah en daar tegenover staan nerfs voor Cassiopeia, Fiddlesticks, Trundle, Varus en Yasuo. Verder krijgen de minder gebruikte runes Approach Velocity, Guardian, Predator, Taste of Blood en Unflinching een aanpassing om ze bruikbaarder te maken. Hetzelfde geldt voor de summoner spel Ghost, de summoner krijgt vanaf deze patch onmiddelijk zijn maximale bonus movement speed in plaats van via een opbouw en deze kan worden gereset door middel van een takedown, in de hoop hem hiermee populairder te maken.

Skins

De nieuwe skins die deze patch hun opwachting maken zijn High Noon Irelia en Senna en Hextech Nocturne. Spelers die deze skins willen kopen zullen echter nog even geduld moeten hebben aangezien ze pas vanaf 18 juni daadwerkelijk beschikbaar zijn.

Teamfight Tactics

Teamfight Tactics patch 10.12, oftewel de mid-set update, is de grootste verandering aan het spel van de afgelopen tijd. Spelers zullen nog steeds in de welbekende Galaxies strijden, maar wel met grote gameplay veranderingen en enkele nieuwe champions en traits. Verder wordt er ook een zachte rank reset doorgevoerd, is er vanaf vandaag een nieuwe battlepass, de Galaxies Pass II, beschikbaar en kunnen spelers drie nieuwe Little Legends verzamelen.