Nieuws

League of Legends krijgt mogelijk een Ruined King-gamemodus

10 juni 2021, 14:03

Data miners hebben mogelijk een nieuwe gamemodus ontdekt in de Public Test-versie van League of Legends. In deze gamemodus krijgt de map een Ruination-thema, mogelijk gaat het om een gamemodus die te maken heeft met Viego the Ruined King.

Het lijkt erop dat er binnenkort een Ruined King-gamemodus uitkomt met een bijpassende Summoner’s Rift-map. Het is een tijdje terug dat de Ruined King, Viego, werd geïntroduceerd in het spel. Met de Champion Viego was het de eerste keer dat Riot een champion uitbracht in drie verschillende games tegelijk, League of Legends, Legends of Runeterra en Teamfight Tactics.

Embedded content: https://twitter.com/SkinSpotlights/status/1402734579409108997?s=20

Naast dat data miners een bijpassende Summoner’s Rift-map vonden, vonden zij ook audiobestanden en andere textures. De map heeft een Ruination-thema, dit betekent dat de map donkerder is en een groenige gloed heeft. Ook zijn er andere shopkeepers gevonden, deze shopkeepers hebben groen vloeiende ogen. De monsters als Baron en Dragon krijgen ook andere textures zodat zij helemaal binnen het thema passen. De geluidseffecten van de ultimates van bijna alle champions zijn ook aangepast aan het thema. Ook de voice-overs van champions als Jarvan IV, Miss Fortune en Ashe krijgen een aanpassing volgens de data miners. Er zijn twee korte muziekfragmenten gevonden in de bestanden, beide hebben ze het woordje sentinels in hun titel

Embedded content: https://twitter.com/moobeat/status/1402736452564303885?s=20

Embedded content: https://soundcloud.com/user-606680739/sentinels-map-11-file-1

Embedded content: https://soundcloud.com/user-606680739/sentinels-map-11-file-2

Niks in de bestanden wijzen op wat voor gamemodus het gaat worden, wel is er een codenaam: Ultbook. Dit kan wijzen op een gamemode die te maken heeft met de ultimate abilities van champions. We moeten nog even wachten tot Riot Games meer los laat over deze gamemodus.

Release date Ruined King gamemodus

De getallen 11 en 14 zijn terugkerende getallen in de bestandsnamen, dit laat data miners en fans geloven dat de nieuwe gamemode uit komt in patch 11.14. Als we het League of Legends Patch-schema aanhouden komt deze patch uit op 8 juli 2021.

Theus Veldhuizen
Theus VeldhuizenRedacteur Schrijft over van alles, maar heeft een passie voor Valorant en League of Legends.
Theus VeldhuizenTheus VeldhuizenTheus Veldhuizen