Nieuws

League of Legends patch 10.4 met nieuwe jungle champions en Blood Moon-skins

19 februari 2020, 12:17

League of Legends patch 10.4 komt donderdag live en brengt een aantal grote veranderingen voor de jungle en de toplane met zich mee. Toplane Soraka is out, jungle Darius is in.

Patch 10.4 pakt een aantal punten aan. Zo worden toplane Sona en Soraka generfd en worden de visuals van Aphelios helderder weergegeven. Zijn tegenstanders kunnen voortaan zijn beide wapens zien waardoor ze Aphelios' acties beter herkennen. Daarnaast krijgt de jungle op meerdere manieren een stevige buff. Zo worden sommige top-en midlaners gebuffed waardoor ze een betere jungleclear hebben. Ook brengt Riot nieuwe Blood Moon-skins.

Jungle champions

Riot Games heeft besloten om een aantal champions - die van oorsprong niet de jungle als primaire rol hebben - te buffen in de jungle-positie. Riot geeft aan dat het namelijk ziet dat veel nieuwe en laaggerankte spelers de jungle vermijden, ondanks dat de jungle volgens Riot zelf vaak sterker is dan andere lanes.

"We pakken dit probleem aan door populaire champions sterker te maken in de jungle. Deels omdat de jungle championpool al kleiner is dan andere lanes en deels zodat de nieuwe spelers niet een nieuwe lane én nieuwe champion hoeven te leren.

Zowel Darius, Gnar, Zed, Mordekaiser, Talon en Diana doen op patch 10.4 allemaal meer damage op monsters. Hiermee bufft Riot Games alleen de jungle clear van de champions en worden ze niet sterker in hun normale lanes.

Riot Games bufft en nerft een aantal champions op patch 10.4

Blood Moon skins

Patch 10.4 brengt ook Blood Moon-skins voor Master Yi, Katarina en Tryndamere. De skins zijn aan te schaffen voor 1350 RP.

Blood Moon Katarina en Master Yi

Blood Moon Tryndamere

Blijf altijd op de hoogte van het laatste League of Legends nieuws en volg ons ook op Twitter en Instagram.

Deel: