Nieuws

League of Legends patch notes 10.10

13 mei 2020, 13:57

In de nieuwste patch voor League of Legends krijgen enkele oude bekenden waaronder Udyr, Nidalee en Sivir kleine buffs en zijn er nerfs voor onder andere Katarina, Maokai en Taric. Op het gebied van skins brengt deze patch meerdere nieuwe toevoegingen aan de Pulsefire-skinline met zich mee. Daarnaast zijn er ook in TFT weer enkele kleine veranderingen doorgevoerd.

League of Legends patch 10.10 betekent kleine buffs voor enkele van de oudste champions in de League. Zo krijgt Annie meer damage reduction op haar E en doet Tibbers zijn brandende aura meer damage, gaat het ability power ratio van Nidalee's speer omhoog, hersteld Sivir's Spell Shield meer mana en wordt Udyr zn base movement speed verhoogd. Daarnaast zijn er kleine buffs voor Irelia, Soraka en Twisted Fate. Aan de nerf-kant van de balansveranderingen zijn deze week Diana, Katarina, Kayn, Kled, Miss fortune, Maokai en Taric aan de beurt.

De nieuwe skins die deze patch beschikbaar worden voor spelers zijn dit keer vier nieuwe toevoegingen aan de Pulsefire skinline. Zo zijn er vanaf nu Pulsfire skins voor Ekko, Fiora, Pantheon en Lucian. Laatstgenoemde krijgt daar bovenop ook nog een prestige editie van zijn nieuwe skin.

Teamfight Tactics

De nieuwste Teamfight Tactics patch betekent wederom de toevoeging van een nieuwe Galaxy: de Galactic Armor Galaxy. In die Galaxy beginnen spelers allemaal met dezelfde twee volledige items en is het dus aan de spelers die items beter te gebruiken dan hun tegenstanders. Op het balans-vlak wordt er rustig aan gedaan ter voorbereiding op de grote mid-set update van patch 10.12, maar worden wel de overheersende 1-cost units Poppy, Xayah en Twisted Fate aangepakt en wordt Chalice of Favor generfed om de zogenaamde manaprinter strategie te verzwakken.