Nieuws

League of Legends-speler Chapapi verlaat Defusekids

League of Legends-speler Chapapi verlaat Defusekids

Randy "Chapapi" van den Bemt, midlaner van Defusekids, heeft bekend gemaakt die organisatie te gaan verlaten. Het is nog niet bekend wat de volgende stap van de Nederlander gaat zijn, maar hij heeft zelf bevestigd dat hij in ieder geval niet stopt met competitief League of Legends en dat er snel nieuws aankomt.

Randy "Chapapi" van den Bemt heeft in een Twitter bericht aangekondigd Defusekids te gaan verlaten. In een reeks van tweets begint de midlaner met het nieuws waarna hij aangeeft een geweldige tijd bij de organisatie te hebben gehad en trots te zijn op wat ze samen hebben bereikt. Daarna volgen woorden van dank voor eerst de organisatie en vervolgens meerdere namen met wie de Nederlander bij Defusekids heeft samengewerkt, waaronder ex-teamgenoot Lucca "Goose" Schouten die enkele dagen geleden aankondigde te stoppen met competitief League of Legends.

Van den Bemt lijkt nog niet van plan het bijltje er bij neer te leggen, zo blijkt uit zijn reacties op enkele Twitter-berichten van onder andere European Masters-caster Dan "Foxdrop" Wyatt. De Engelsman zegt namelijk in een reactie op Chapapi's oorspronkelijke bericht dat hij benieuwd is welke Benelux-organisatie de Nederlander tijdens de volgende EU-Masters zal vertegenwoordigen, waarop Chapapi reageert dat hij misschien wel vanuit een andere regio aan het toernooi zal deelnemen. In een reactie op een ander bericht bevestigt Van den Bemt in ieder geval een ander team gevonden te hebben waarover binnenkort meer bekend zal worden.

Defusekids

Het vertrek van Chapapi is het tweede verlies voor de League of Legends line-up van de Nederlandse organisatie, dat eerder dus ook al botlaner Lucca "Goose" Schouten zag vertrekken. Of de rest van het team van de verdedigend League of Legends Dutch League-kampioen wel bij elkaar blijft en wie de vervangingen in de mid- en botlane zullen worden is nog niet bekend.

Kay Raadschelders
Kay RaadscheldersRedacteurWegens gebrek aan talent in het daadwerkelijk spelen van games besloot ik er maar over te gaan schrijven.
Kay RaadscheldersKay RaadscheldersKay Raadschelders