Nieuws

League of Legends Wild Rift beta komt misschien sneller dan gedacht

24 oktober 2019, 09:58

Door een wijziging in de tekst op de website van Wild Rift, de versie van League of Legends voor console en mobiel, lijkt de beta misschien al eerder te arriveren dan verwacht. De kans bestaat wel dat het hier alleen om genodigden gaat.

In eerste instantie werd er op de site van Wild Rift gesproken over alpha en beta tests richting 'the end of the year', maar de tekst is nu opeens gewijzigd naar 'starting soon'. Dit kan betekenen dat de startdatum sneller is dan we denken. Uiteraard is de kans wel aanwezig dat Riot Games eerst een zeer select groepje spelers uitnodigt om de game in de vroege fase te testen voordat het grote publiek zich aan een beta mag wagen. Je kunt je via de Google Play Store wel alvast registreren voor Wild Rift, met wellicht de kans op toegang tot de alpha of de beta.

Console

De versie voor de console lijkt wel echt pas in 2020 te komen en Riot Games richt zich nu eerst op de mobiele versie van de game. Over eventuele alpha en beta inschrijvingen is nog niets bekend en bovendien is er ook nog geen informatie over welke consoles de game gaan ondersteunen.