Nieuws

Finale LoL Worlds 2021 live te zien in 17 Pathé-bioscopen

Finale LoL Worlds 2021 live te zien in 17 Pathé-bioscopen

Go!Gaming - het samenwerkingsverband tussen Pathé en de H20 Esports Campus - gaat de finale van League of Legends Worlds 2021 live uitzenden in ruim zeventien Nederlandse Pathé-bioscopen, verspreid over het hele land. De finale is op zaterdag 6 november te bewonderen op het grote scherm.

Esports Club geeft zes tickets weg voor de Worlds-finale bij Pathé. Check onderstaande tweet om te zien hoe je meedoet aan de giveaway!

Embedded content: https://twitter.com/esportsclub_nl/status/1448589007479259136?s=20

Tijdens League of Legends Worlds strijden de beste teams van over de hele wereld voor een prijzenpot van ruim 2 miljoen dollar en de prestigieuze titel van wereldkampioen. Het toernooi wordt dit jaar in IJsland gespeeld: nog steeds zonder publiek, vanwege de strenge beperkingen door de coronapandemie. Met de uitzendingen in de bioscopen van Pathé wordt het dus toch mogelijk om met je vrienden live de Worlds-finale te komen kijken in een speciale setting.

Go!Gaming toernooien

Go! Gaming
De uitzendingen van de finale worden verzorgd door Go!Gaming, de samenwerking tussen Pathé en de H20 Esports Campus Amsterdam. Bezoekers van Pathé Rotterdam Schouwburgplein, Pathé Utrecht Leidsche Rijn en Pathé Eindhoven kunnen meedoen aan speciale League of Legends-toernooien, georganiseerd door Go!Gaming. Daarvoor worden speciale, high-end gaming-PC's beschikbaar gesteld.

Deelnemers kunnen daarbij prijzen winnen als game accessoires, filmtickets voor Pathé en dagkaarten voor Go!Gaming. Daarnaast maken alle bezoekers van de Worlds-finale bij Pathé kans op een extreme gaming-PC van HP Omen, ter waarde van ruim 3000 euro.

Pathé en League of Legends

Het is niet de eerste keer dat Pathé League of Legends heeft uitgezonden op het grote scherm. Deze zomer konden bezoekers van Pathé de finale van de League of Legends European Championship (LEC) 2021 bekijken bij zes Pathé-bioscopen in Nederland.

Meer informatie over het evenement, alle deelnemende bioscopen en tickets zijn te vinden op de website van Pathé.

Guus Weggemans
Guus WeggemansRedacteurWil esports naar een groter publiek brengen, speelt zelf competitief Super Smash Bros Ultimate