Nieuws

LEC Summer Split All-Pro Team bestaat volledig uit G2-spelers

29 augustus 2019, 13:43

Het leek op het eerste gezicht een grapje van het social media-team van de LEC, maar het is toch écht waar. Het LEC All-Pro Team is gekozen en bestaat uit alle spelers van G2 Esports. Van de 43 ingevulde stemformulieren kwamen Wunder, Jankos, Caps, Perkz en Mikyx allemaal het beste uit de bus.

Vele gerenommeerde namen hebben hun stem uitgebracht op het All-Pro Team voor de 2019 Summer Split van de LEC. Met een straatlengte voorsprong wonnen alle G2-spelers van hun directe concurrenten op iedere positie. De enige die een beetje in de buurt kwam van een plekje in het team was Hylissang (Fnatic), die met 42 punten afstand genoegen moest nemen met een plaats in het tweede team. Daar wordt hij vergezeld door Alphari, Xerxe, Humanoid en Upset.

De teamgenoten van Hylissang hebben allemaal een plaats in het derde team veroverd. Bwipo, Broxah, Nemesis, Rekkles vormen samen met Ignar de twee-na-beste line-up volgens de kenners. De volledige stemlijsten zijn vrijgegeven door Riot Games en in een PDF-bestand online gezet.

Embedded content: https://twitter.com/LEC/status/1167060090207244289?s=20