eDivisie
Nieuws

Lev Vinken: "Dat hele coaching gebeuren maakt geen moer uit"

2 maart 2020, 20:27

Heracles Almelo heeft de eerste wedstrijd van het nieuwe eDivisie seizoen met 2-1 verloren van AZ Alkmaar. Timo Maartense was vorig jaar de coach van Heracles, maar heeft dit seizoen de transfer gemaakt naar AZ. De vraag werd gesteld of Timo de heren van Heracles Almelo had afgeleid. Daar was Lev duidelijk over: "Dat hele coaching gebeuren maakt geen moer uit."

Na afloop van de nederlaag tegen AZ waren Lev Vinken en Bryan Hessing duidelijk ontevreden over het resultaat. In de studio werd de transfer van de coach Timo Maartense naar AZ Alkmaar onder de aandacht gebracht. Lev vond dat een beetje overdreven: "Dat hele coaching gebeuren maakt geen moer uit. Ik werd vorig jaar tweede op de playoffs met mijn beste vriend achter me. Die weet geen reet van FIFA. We doen er echt veel te groot over. Of Timo er achter zat of niet had geen verschil gemaakt. Bij mij ieder geval vorig seizoen."

Op de vraag of Lev zich kan voorstellen dat het een bij andere spelers wel een verschil maakt reageert hij met het volgende: "Naar mijn mening als je dat al nodig hebt gaat het hem niet worden."

Check voor alle uitslagen en de stand de competitiepagina.