Nieuws

Levy Frederique maakt overstap naar Inter Esports

6 november 2020, 14:53

De esports-carrière van Levy Frederique heeft sinds vandaag een nieuw hoofdstuk. De oud-spelers van onder andere FC Groningen sluit zich aan bij het Italiaanse Inter Esports.

FIFA-speler Levy Frederique maakte vrijdagmiddag via Twitter bekend dat hij aan een nieuw avontuur begint. Nadat Inter Milan eerder op de dag bekendmaakte dat zij een gloednieuw esports-team zouden presenteren. Een van de spelers had in de teaser de Nederlandse nationaliteit en later bleek dat het om Levy Frederique ging.

Embedded content: https://twitter.com/Inter_en/status/1324639528989151232?s=20

Levy is aangesloten bij het management van Bundled, een van de grootste esports-managementbureaus in Nederland. In oktober 2017 voegde hij zich bij Excelsior om voor hen in de eDivisie te spelen. Na twee jaar bij de Rotterdammers maakte hij de overstap naar M10 Esports, de organisatie van voetballer Mesut Özil. Voor de eDivisie 2019-2020 werd Levy uitgeleend aan FC Groningen en gooide hij hoge ogen door samen met zijn teamgenoot Nick den Hamer op de vierde plek te eindigen. Uiteindelijk was Ajax in de halve finale van de play-offs te sterk.

Embedded content: https://twitter.com/LevyFrederique/status/1324686051206680576?s=20

Nu sluit Levy zich dus aan bij Inter Esports, uiteraard gelieerd aan de Italiaanse voetbalclub Inter Milan. Uiteraard meldt Levy in zijn eigen tweet dat hij erg trots is op deze stap en erg veel zin heeft in het nieuwe avontuur.

Bundled en Inter Esports

Levy blijft verbonden aan Bundled, dat op hun beurt ook een samenwerking aangaat met Inter Esports. Het samenstellen van het esports-team is mede mogelijk gemaakt door dit Nederlandse FIFA-management.

Wil jij beter worden in FIFA en vliegend van start na de release van FIFA 21? Dan kun je ook een 1-op-1 FIFA coaching sessie boeken bij Team Gullit. Ongeacht je niveau werken ze samen met jou aan een gedetailleerd trainingsplan en analyseren ze je FIFA 21 gameplay.

Deel: