Nieuws

Lightsabers en Star Wars cosmetics tijdelijk terug in Fortnite

3 mei 2020, 13:49

De Lightsabers en diverse Star Wars cosmetics zijn sinds afgelopen nacht weer terug te vinden in Fortnite. De items zijn terug in de game vanwege de aankomende Star Wars Day op 4 mei. Niet iedereen is even blij met de terugkomst van de lightsabers, aangezien de items de vorige keer voor veel ophef zorgde.

Epic Games heeft een tijd geleden een grote Star Wars promotie gedaan met Skins, een live evenement en in-game wapens. De lightsabers waren daar ook onderdeel van. Samen met de terugkeer van de Star Wars cosmetics in de Item shop zijn nu ook de lightsabers voor een bepaalde tijd terug in de reguliere game modes.

Embedded content: https://twitter.com/FortniteGame/status/1256931516623360001?s=20

Je kan de Lightsabers vinden in kisten verspreid over de map. Ze zijn er in vier verschillende kleuren en doen 45 damage per hit. Er ontstond de vorige keer veel ophef over de lightsabers. Pro's waren verdeeld over de effectiviteit van het wapen, maar het grotendeel van de spelers had geen goede woorden over voor de lightsabers. Op Twitter zijn er al veel spelers die klagen over de terugkomst van de items. 

Het is nog niet bekend wanneer de Star Wars cosmetics en lightsabers weer vertrekken uit Fortnite, maar de kans is groot dat de items vlak na de Star Wars day weer uit het spel verdwijnen.