Nieuws

Limpix gepresenteerd als League of Legends manager 4Elements Esports

Limpix gepresenteerd als League of Legends manager 4Elements Esports

Tim "Limpix" Halma begint aan een nieuwe uitdaging als League of Legends manager bij 4Elements Esports. Vorige week werd al bekend gemaakt dat die organisatie is toegelaten tot de Belgian League.

4Elements Esports maakte maandagavond bekend dat Tim "Limpix" Halma als League of Legends manager aan de slag gaat bij de organisatie. We kennen Limpix vooral als coach, maar de 20-jarige Nederlander gaat nu een nieuwe uitdaging aan als manager. Op zijn eigen Twitter meldt hij dat hij 'gelooft dat managen beter bij hem past dan coachen'.

Limpix heeft als coach al flink wat teams onder zijn hoede gehad. Eind november begon hij aan zijn eerste klus bij ToixFalcons BE waarna onder andere Sour Savoury, Legion Gaming en New Dynasty volgden. Zijn laatste klus was bij KV Mechelen, waar hij sinds januari van dit jaar zo'n zeven maanden actief was.

4Elements

Niet zolang geleden maakte 4Elements bekend een fusie aan te gaan met FWRDGG. De twee organisatie gaan sinds eind oktober 2020 door het leven onder de naam 4Elements Esports. Hoofdkantoor bevindt zich in Luxemburg, maar de organisatie heeft ook vestigingen in Nederland en België.

Stephen van Vlokhoven
Stephen van VlokhovenRedacteurIk vind het maar suf om een motto te hebben, maar je moet toch wat met deze ruimte.
Stephen van VlokhovenStephen van VlokhovenStephen van VlokhovenStephen van Vlokhoven