Nieuws

LowLandLions-midlaner Raqo stopt na Country Finals met competitief League of Legends

LowLandLions-midlaner Raqo stopt na Country Finals met competitief League of Legends

Via Twitter laat Max "Raqo" Temminck woensdagmiddag weten dat hij na aankomend weekend stopt met competitief League of Legends spelen. Ook kondigt hij aan dat hij iets op de planning heeft staan voor 2021.

Komend weekend speelt Raqo zijn laatste competitieve League of Legends game. Samen met zijn team LowLandLions probeert hij komende zaterdag eerst Dynasty te verslaan om het vervolgens zondag op te nemen tegen PSV Esports in de finale van de Dutch League Country Finals.

Raqo zijn carrière begon in 2016 bij Asterion eSports waar hij ruim 7 maanden speelde. In de jaren daarna speelde hij voor flink wat verschillende teams. Zo zagen we hem in Team Echo Zulu, New Dynasty, mCon esports en ook een aantal keer als eenmalige invaller bij Defusekids en S1.Academy.

Dutch League

Bij de start van de Dutch League dook Raqo op bij Team THRLL en eindigde hij in het eerste seizoen op een derde plaats. In de play-offs verloor THRLL met 2-0 van Defusekids en waren ze uitgeschakeld voor de titel. Voor de Summer Split maakte Raqo uitgerekend de overstap naar Defusekids, dat toen een rebrand onderging naar LowLandLions.

Onder de nieuwe naam eindigde Raqo met zijn team opnieuw op de derde plaats, maar dit keer verliepen de play-offs wel succesvol. In de finale werd PSV Esports met 3-0 verslagen en Raqo schreef zijn eerste titel in de Dutch League op zijn naam. Komende zaterdag neemt hij het in de halve finale van de Dutch League Country Finals op tegen Dynasty. Bij winst treffen hij en zijn teamgenoten van LLL op zondag PSV Esports in de finale.

Stephen van Vlokhoven
Stephen van VlokhovenRedacteurIk vind het maar suf om een motto te hebben, maar je moet toch wat met deze ruimte.
Stephen van VlokhovenStephen van VlokhovenStephen van VlokhovenStephen van Vlokhoven