Nieuws

LowLandLions op zoek naar nieuwe CSGO- en League of Legends-spelers

2 november 2020, 15:52

Een van de meest succesvolle organisatie in de Benelux van de afgelopen jaren is op zoek naar nieuwe esports-teams. Dit geldt voor de games CSGO en League of Legends.

Zowel in League of Legends als CSGO heeft LowLandLions al aardig wat successen op hun naam staan. Zo won het League of Legends-team de Spring Split én de Summer Split van de Dutch League en won het CSGO-team meerdere keren het ESL Dutch Championship wonnen (toen ze nog onder de naam Defusekids actief waren).

Nu het esports-seizoen ten einde loopt, zoekt LowLandLions nieuwe talenten die de organisatie komen versterken. Ze zoeken volgens de tekst op hun website zowel spelers voor de main line-ups als voor 'eventuele' Academy teams. Dit doen ze via een nieuw recruitment systeem in samenwerking met Donny Stumpel van Next Level Esports.

Embedded content: https://twitter.com/thelowlandlions/status/1323248699749863424?s=20

Je doorloopt bij LLL een aantal stappen om toe te treden tot hun organisatie. Zo moet je je in-game skills laten zien maar moet je ook een aantal mentale en team-gerichte tests ondergeen. Zo weten ze zeker dat je geschikt bent voor hun teams.

Schrijf je nu in voor de Esports Club nieuwsbrief en krijg elke vrijdag om 16:00 de hoogtepunten van afgelopen week. Blijf altijd op de hoogte van het laatste esports nieuws en volg ons ook op Twitter en Instagram.

Deel: