Nieuws

Lucifer zamelt met CSGO-toernooi geld in tegen coronavirus

18 april 2020, 09:18

Esportsorganisatie Lucifer gaat de Lucifer Charity Cup hosten, een online Counter-Strike: Global Offensive (CSGO) toernooi waarbij de opbrengsten naar het goede doel gaan. Dat laat de Nederlandse Esportsorganisatie op Twitter weten. Het toernooi vindt plaats op 9 en 10 mei.

Veel esportstoernooien worden online voortgezet vanwege het coronavirus. Sinds de ban op grote bijeenkomsten is het voor velen lastig om hun passie voort te zetten. Maar het coronavirus richt meer schade aan dan dat, wereldwijd komt de gezondheid van honderduizenden mensen in gevaar door het virus. Lucifer Esports gaat de strijd tegen het virus ondersteunen door middel van een CSGO-toernooi.

Het toernooi vindt plaats in het weekend van 9 en 10 mei. De inschrijvingen zijn open voor iedereen, en het inschrijfgeld gaat grotendeels naar het goede doel. Zo'n 40% van het geld gaat in de prijzenpot, waardoor 60% van alle inkomsten naar diverse goede doelen gaat. Naast dat zullen meerdere ambassadeurs zich aan het toernooi meewerken. Gisteren werd bekend gemaakt dat Frankie Ward de eerste ambassadeur is van het toernooi.

Embedded content: https://twitter.com/LuciferOrg_/status/1251136225869803522?s=20

De Lucifer Charity Cup is één van de vele initiatieven tegen de uitbraak van het coronavirus, maar heeft de potentie om veel bij te dragen in de strijd. Als je zelf ook mee wil doen met deze cup en je steentje wil bijdragen kun je je inschrijven op de website van Lucifer Esports.

Blijf altijd op de hoogte van het laatste CSGO nieuws en volg ons ook op Twitter en Instagram.

Deel: