Nieuws

mCon esports als enige ongeslagen in Rainbow Six: Siege Benelux League

mCon esports als enige ongeslagen in Rainbow Six: Siege Benelux League

30 april 2020, 09:50

Op dag drie van de Rainbow Six: Siege Benelux League stond de wedstrijd tussen de enige twee ongeslagen teams tot nu toe, Mouseplayz en mCon esports, op het programma. In een spannende game trok mCon esports uiteindelijk met 7-4 aan het langste eind waardoor zij nu, als enige ongeslagen team, de koppositie bezetten.

De belangrijkste wedstrijd op de derde speeldag van de Rainbow Six: Siege Benelux League was die tussen Mouseplayz en mCon esports, de twee teams die ongeslagen de eerste twee speelrondes doorkwamen. De wedstrijd ging in eerste instantie gelijk op, maar uiteindelijk wist mCon esports met 7-4 de overwinning naar zich toe te trekken. Hierdoor mag mCon zich in ieder geval voor één dag koploper noemen in de Rainbow Six: Siege Benelux League.

Embedded content: https://twitter.com/Rainbow6Benelux/status/1255539843808890881?s=20

In de andere drie wedstrijden van de avond bleek Defusekids met 7-2 te sterk voor de El Whiz Wranglers, won Sector One met 7-4 van Epsilon eSports en zorgden UX Gaming en Team XY voor de eerste puntendeling van het seizoen door met 6-6 gelijk te spelen. 

Vierde speelronde

Vanavond staat speelronde vier op de planning, waarin mCon esports zal proberen tegen UX Gaming haar ongeslagen status te behouden, Defusekids met Mouseplayz zal strijden om de voorlopige tweede plek, Epsilon eSports en El Whiz Wranglers zullen proberen zich te revancheren voor het verlies van gisteravond en Sector One het zal opnemen tegen Team XY.

Kay Raadschelders
Kay RaadscheldersRedacteurWegens gebrek aan talent in het daadwerkelijk spelen van games besloot ik er maar over te gaan schrijven.
Kay RaadscheldersKay RaadscheldersKay Raadschelders