Nieuws

Malik Forté verlaat Overwatch League

14 januari 2020, 15:58

Host Malik Forté keert niet terug naar de Overwatch League, dat laat hij weten op Twitter. Hij is het vijfde on-screen talent dat de League in korte tijd verlaat.

Forté heeft, net zoals zijn ex-collega Semmler, geen reden gegeven voor zijn onverwachte vertrek. Hij was sinds 2016 werkzaam als on-stage reporter en deskhost voor de Overwatch League, waar hij door zijn enthousiasme al snel populair werd onder de fans. Ook presenteerde hij de YouTube-show On Point waarin hij spelers uit de Overwatch League interviewde.

Embedded content: https://twitter.com/Malik4Play/status/1216897437710684160?s=20

Overwatch League verliest talent

Forté is niet het eerste on-screen talent dat besloten heeft de Overwatch League te verlaten. Gisteren kondigde caster Semmler aan dat hij de League verlaat, collega's DoA, MonteCristo en Puckett lieten al eerder weten de League om verschillende persoonlijke redenen te verlaten. Met het onverwachte vertrek lijkt de organisatie in zwaar weer te verkeren. Het blijft slechts speculatie maar het vertrek van het grootste deel van het talent zou kunnen betekenen dat de organisatie met interne problemen kampt.

Nieuw talent

Wel trekt de Overwatch League ook nieuw talent aan. Analisten Bren en Sideshow maken de overstap naar de castersdesk terwijl oud-Los Angeles Valiant-speler Scott "Custa" Kennedy en voormalig Houston Outlaws-speler Jake "Jake" Lion het team komen versterken.

De Overwatch League begint op 8 februari in New York en Dallas.

Schrijf je nu in voor de Esports Club nieuwsbrief en ontvang update over je favoriete games. Blijf altijd op de hoogte van het laatste esports nieuws en volg ons ook op Twitter, Facebook, Instagram, Twitch en YouTube.

Deel: