Beeld: META
Nieuws

META slaat handen ineen met Proximus voor Belgian League

22 juli 2020, 16:20

De Belgian League gaat per direct een langdurige samenwerking aan met Proximus. Het Vlaamse telecombedrijf heeft voor de komende 18 maanden een partnership getekend.

Vanaf nu gaat de Vlaamse League of Legends-competitie als 'Belgian League presented by Proximus' door het leven. De grote telecomprovider uit België gaat tenminste de komende 18 maanden een samenwerking aan met META, dat de competitie organiseert. De uitzendingen van de wedstrijden zijn vanaf nu ook te zien op de Twitch-kanalen van Proximus. Ze zenden zowel de Nederlandse stream als de Franstalige stream uit. De stream op het kanaal van Gamelux blijft bestaan. Bovendien heeft Proximus de plannen liggen om in de toekomst ook op televisie uitzendingen te gaan maken.

Steven Leunens, mede-eigenaar van META, is erg enthousiast over de samenwerking: "We zijn heel erg blij om Proximus te verwelkomen als leidende sponsor en mede-broadcaster voor de komende seizoenen van de Belgian League. Proximus heeft al eerder laten zien dat ze geloven in de toekomst van esports. Een samenwerking tussen de meest spannende esports-competitie van België en het grootste telecombedrijf uit deze regio betekent een groei in zichtbaarheid en potentie voor de competitie in zijn geheel."

Blijf altijd op de hoogte van het laatste League of Legends nieuws en volg ons ook op Twitter en Instagram.

Deel: