Nieuws

Min Min komt op 30 juni naar Super Smash Bros Ultimate

Min Min komt op 30 juni naar Super Smash Bros Ultimate

Min Min komt op 30 juni als het zesde DLC personage naar Super Smash Bros Ultimate. Het was al een tijdje bekend dat er een ARMS personage naar Smash zou komen, maar het was nog niet bekend welke het werd. Min Min is het personage wat ARMS mag representeren in Smash, en ze brengt al haar mechanics met zich mee.

ARMS is een game waarbij fighters gebruik maken van hun uitrekbare armen om hun tegenstanders te verslaan. Elke aanval heeft hierdoor heel veel range. Sakurai gaf in een presentatie aan dat een ARMS fighter naar Smash brengen een grote uitdaging was. Uiteindelijk werd in de presentatie duidelijk dat Min Min haar aanvallen veel range hebben, maar ze ook bepaalde mechanics met zich meebrengen.

De meest prominente eigenschap van Min Min is dat ze niet echt specials heeft. De A en de B knop werken elk voor een eigen arm. Deze lange armen worden gebruikt voor de tilts en smash attacks van Min Min. Ze kan ook bewegen als ze deze aanvallen gebruikt. Ten slotte kan ze ook de moves sturen, waardoor je ze naar boven en beneden kan richten. Ze heeft eigenlijk alleen een UpB en een DownB. UpB is je standaard recovery, en je DownB wisselt je wapen.

Min Min heeft drie verschillende armen, die elk een unieke eigenschap hebben. De Dragon arm schiet een laser af af je hem ingedrukt houdt. De Ramram schiet een projectiel af als je een move doet. De Megawatt is een stuk slomer, maar ontzettend sterk. Deze eigenschappen zijn ook te merken door de moves die je met de arm doet. Neutral Air wordt bijvoorbeeld sneller of langzamer afhankelijk van welke arm je gebruikt.

Min Min ziet eruit als een interessante toevoeging aan Super Smash Bros Ultimate. Ze is vanaf 30 juni beschikbaar om te downloaden, en zal met een nieuwe patch komen.

Voor al het laatste nieuws over Super Smash Bros, volg ons op Twitter en Instagram.

Stijn van Steenbergen
Stijn van SteenbergenRedacteur/Media ProducerSchrijft over van alles en nog wat, met een passie voor de ontwikkeling van esports binnen Nederland en video content
Stijn van SteenbergenStijn van SteenbergenStijn van Steenbergen