Nieuws

Minnesota Røkkr ongeslagen naar derde major Call of Duty League

Minnesota Røkkr ongeslagen naar derde major Call of Duty League

Minnesota Røkkr gaat blakend van vertrouwen naar Major 3 van de Call of Duty League. Het team van Standy, Attach, Havok en Priestahh wist alle kwalificatiewedstrijden te winnen. Dit weekend werd zelfs Atlanta FaZe verslagen. De favorieten OpTic Texas en Atlanta FaZe hebben er dus een stevige concurrent bij.

In aanloop naar de Toronto Ultra Major 3 werden natuurlijk veel meer wedstrijden gespeeld. Afgelopen weekend werd bepaald wie zich plaatst voor de winnaarsronde. In het overzicht hieronder is te zien welke Call of Duty teams daarin geslaagd zijn.

Deze week in de Call of Duty League

OpTic Texas en Atlanta FaZe speelden beide twee wedstrijden en wonnen er daarvan slechts één. Ondanks de nederlagen wisten de teams zich te plaatsen voor de winnaarsronde. De strijd om de eerste plek op de ranglijst blijft dus spannend.

Ook New York Subliners heeft zich geplaatst voor de winnaarsronde van Major 3. Dit mag gerust een verrassing genoemd worden. Het team van sterspeler Crimsix staat immers op de één na laatste plaats op de ranglijst. Een goed resultaat is dus welkom. New York Subliners versloeg OpTic Texas dit weekend met 3-1. De wedstrijd werd met een spannende Hardpoint match op Tuscan beslist.

De spelers van Toronto Ultra gaan met vertrouwen naar hun 'eigen' major toe. Het team won vier van de vijf kwalificatiewedstrijden. Paris Legion en London Royal Ravens werden met respectievelijk 3-0 en 3-1 verslagen. In de laatste wedstrijd maakte het Canadese team met Hardpoint twee keer een sterke indruk.

Tot slot speelde Minnesota Røkkr één van hun beste wedstrijden van het seizoen. Attach en zijn teamgenoten versloegen dus Atlanta FaZe. Search & Destroy en Hardpoint op Bocage werden overtuigend gewonnen. Toen er 3-0 op het digitale scorebord stond, werd duidelijk dat Attach een K/D van 1.55 kon overleggen. Gaat Attach zijn team volgende week weer op sleeptouw nemen?

De Toronto Ultra Major 3 wordt van 2 juni tot en met 5 juni afgewerkt. Tot die tijd kunnen de fans zelf in de huid van de professionals kruipen. Call of Duty Ranked Play Ranked Play gebruikt immers de regels van de Call of Duty League. Met een seizoensgebonden ranksysteem kun je jezelf meten amateurs en wellicht professionals van jouw eigen niveau.

Kevin van Mourik
Kevin van MourikRedacteurSchrijft met passie over allerlei games en is sinds 'The Big Red One' verknocht aan Call of Duty.