Nieuws

Mitr0 wint laatste Fortnite Champion Series kwalificatie en alle finalisten bekend

15 september 2019, 21:59

Het team van Nederlander Mitr0 en de Britten Mongraal en Benjyfishy hebben ook het laatste weekend van de kwalificatie gewonnen. Het team werd daarmee drie keer eerste en twee keer tweede; het meest consistente team van de Fortnite Champion Series Europa. Ook in andere regionen wist geen enkel team zo goed te presteren.

De finales van de Fortnite Champion Series vinden aankomende vrijdag, zaterdag en zondag plaats. In totaal doen er 132 teams uit Europa mee aan de Fortnite Champion Series finale, waarvan er in totaal 32 naar de grote finale op zondag doorgaan.  Alle finalisten zijn bekend, niet alleen konden vijf weken lang elke week acht teams zich kwalificeren. Ook de top 92 op het leaderboard gaat door.

In totaal kwalificeerde 20 spelers uit de Benelux zich. We zien Mitr0, Milan, Hawkers, Umplify, Miro, Matsoe, Snap, Phool, Cazorla, Zino, Jaspaay, Martoz, Noward, Merijn, Nate, Nakirye, Swaggi, Teekzie, Lnuef, Rojo en Quinten aan het eind van de week terug in de finale. Alles over de Fortnite Champion Series vind je op onze competitiepagina.