Nieuws

MkLeo favoriet om Super Smash Ultimate toernooi op Shine 2019 te winnen

25 augustus 2019, 18:51

MkLeo is de topfavoriet om het Super Smash Bros Ultimate toernooi op Shine 2019 te winnen. Een overwinning op dit toernooi wordt dan de derde major die de Mexicaan achter elkaar weet te winnen. Later vandaag zal de top 12 van Ultimate plaatsvinden, en MkLeo heeft gelijk een moeilijke match om te spelen.

MkLeo is op dit moment te vinden aan de winners side van top 12. Hij deelt deze positie met Samsora, Dabuz en Marss. De laatste van deze groep is de eerste tegenstander van MkLeo. Marss is een van de weinige spelers die weerstand kan bieden tegen de Mexicaanse stoomwals. Desondanks dat heeft Marss de laatste paar keren wel van MkLeo verloren, zo ook op de vorige major Super Smash Con. Als MkLeo die match wint moet hij tegen Dabuz of Samsora, twee spelers waar Leo een positieve winrate tegen heeft. De grootste tegenstander van MkLeo is Tweek, de huidige nummer twee van de wereld. 

Tweek moet het aan de losers kant als eerste opnemen ESAM, een Pikachu speler die nog niet veel tegen Tweek heeft gespeeld dit seizoen. Als Tweek zich door losers weet heen te slaan krijgt hij nog een kans om tegen MkLeo te strijden. De vorige twee keren dat de twee tegen elkaar speelden heeft MkLeo elke keer op het nippertje gewonnen. Tweek heeft dus de grootste kans om MkLeo te verslaan. Als hij dat niet doet heeft MkLeo drie majors achter elkaar gewonnen, EVO 2019, Super Smash Con 2019 en dan Shine 2019. 

MkLeo heeft een grote kans om het toernooi mee naar huis te nemen, maar zijn tegenstanders zijn klaar voor zijn Joker. Misschien kan Tweek nu eindelijk zijn wraak krijgen van de vorige twee keren en zijn eerste major van dit seizoen winnen. De stream van de top 12 zal om 23:00 plaatsvinden op het Twitch kanaal van Beyond the Summit.