Nieuws

De eerste Modern Warfare 2 gameplay beelden

De eerste Modern Warfare 2 gameplay beelden

Op het Summer Game Fest zijn de eerste Modern Warfare 2 gameplay beelden getoond. Voor het eerst zagen de fans Task Force 141 van de singleplayercampagne in actie. Deze beelden verschaffen ons meer duidelijkheid over de nieuwste Call of Duty. We vertellen je alles wat je moet weten.

In de bijna acht minuten durende gameplay van Modern Warfare 2 zien we Task Force 141 een booreiland betreden. Daar schakelen ze met submachine guns, assault rifles en shotguns de leden van Al-Qatala uit. Opvallend is de uitstekende kwaliteit van het geluid. De volledige Dark Water gameplay is hieronder te bekijken.

Dynamische omgeving in Modern Warfare 2

De beelden tonen voor het eerst de dynamische setting die Infinity Ward met Modern Warfare 2 nastreeft. De ontwikkelaar wil daarmee een levensechte situatie voor de spelers creëren. Men vecht dus niet alleen tegen de vijanden, maar ook tegen de omgeving.

Johanna Faries kondigt na het zien van de beelden aan dat de komst van Modern Warfare 2 een "transformational" moment voor de Call of Duty franchise is. Ze geeft vervolgens aan dat Warzone 2 een uitbreiding van Modern Warfare 2 is. Warzone 2 wordt nog in 2022 uitgebracht.

Tijdens het Summer Game Fest werd ook de populaire map Highrise aangekondigd. Deze klassieker zal onderdeel zijn van de nieuwe Warzone 2 map. Highrise bevindt zich in de grote moderne stad, vlakbij een rivier. Of de map ook in Modern Warfare 2 terugkeert, is op dit moment niet duidelijk.

Call of Duty: Modern Warfare 2 verschijnt op 28 oktober. Het spel komt uit op alle gangbare platformen. Dit zijn de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S en PC. PC-spelers kunnen het spel op Battle.net én Steam aanschaffen. De fans moeten minimaal €70 voor de nieuwste Call of Duty betalen.

Kevin van Mourik
Kevin van MourikRedacteurSchrijft met passie over allerlei games en is sinds 'The Big Red One' verknocht aan Call of Duty.