Nieuws

Call of Duty: Modern Warfare 2 reveal trailer onthuld

Call of Duty: Modern Warfare 2 reveal trailer onthuld

De Call of Duty: Modern Warfare 2 reveal trailer is zojuist onthuld. In de video tonen de ontwikkelaars de eerste beelden van de nieuwste iteratie. Met de begeleidende tekst 'a new era is coming' wordt Task Force 141 verder geïntroduceerd.

In de Modern Warfare 2 reveal trailer zien we dat Task Force 141 op zoek is naar een crimineel. Dat doen Price, Soap, Gaz en Alejandro te land, ter zee en in de lucht. Een strijd met het land Iran wordt meerdere malen benadrukt. Het is overduidelijk dat de nieuwste Call of Duty een vervolg op Modern Warfare uit 2019 is.

Modern Warfare 2 reveal trailer

Infinity Ward heeft gelijktijdig met de komst van de Modern Warfare 2 reveal trailer nieuwe informatie over Modern Warfare 2 en Warzone 2 gedeeld. Binnen de multiplayer is vanaf de start het RICOCHET Anti-Cheat systeem actief. Daarnaast kunnen de spelers twee nieuwe game modi spelen: knockout en prisoner rescue.

Verder wordt in Modern Warfare 2 onderscheid gemaakt tussen battle maps en core maps. Battle maps zijn grotere maps, geschikt voor een groter aantal spelers. Core maps zijn speciaal ontworpen voor de traditionele 6v6 gameplay.

De Modern Warfare 2 reveal trailer en al het ander beeldmateriaal hebben ons tot nu toe de volgende wapens laten zien: LMP SMG, K Bloc Bison, DK Mike 24, LACH 56, LACH 16, Bryson 500 Shotgun, Hybrid M16 en Expedite 12 Shotgun. Het is mogelijk om met wapens te 'mounten'.

De nieuwe Call of Duty wordt op 28 oktober uitbracht. In aanloop naar de release kunnen de fans het spel testen. Het eerste moment daarvoor is de alpha in augustus. Binnen deze alpha is game modus gunfight beschikbaar. Vervolgens is het tweede moment de beta. Deze vindt enkele weken later plaats en daarin is een deel van de multiplayer te spelen.

Call of Duty: Modern Warfare 2 verschijnt op de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S en PC.

Kevin van Mourik
Kevin van MourikRedacteurSchrijft met passie over allerlei games en is sinds 'The Big Red One' verknocht aan Call of Duty.