Nieuws

Dit is de Modern Warfare 2 reveal teaser

Dit is de Modern Warfare 2 reveal teaser

Op woensdag 8 juni worden de eerste beelden van de nieuwste Call of Duty getoond. Dit bevestigt de gloednieuwe Modern Warfare 2 reveal teaser. Een teaser van een minuut maakt de fans enthousiast voor de eerste beelden. Ook is duidelijk geworden dat Modern Warfare 2 op Steam en Battle.net zal verschijnen.

"The ultimate weapon is team" luidt de begeleidende tekst. In de teaser is een scene te zien waarin Task Force 141 zich opmaakt voor een spectaculaire missie. De verschillende operators van Call of Duty Modern Warfare 2 komen voorbij. De video eindigt met een datum. Op woensdag 8 juni om 19:00 Nederlandse tijd krijgen de fans de eerste beelden te zien.

Nu de officiële reveal dichterbij komt, worden steeds meer details omtrent de nieuwste iteratie duidelijk. Na de reveal kunnen de fans waarschijnlijk in augustus met de Modern Warfare 2 alpha aan de slag. Ook weten we inmiddels waar PC-spelers Modern Warfare 2 kunnen aanschaffen.

Call of Duty wordt traditiegetrouw het meest op consoles gespeeld. Toch is er de laatste jaren een verschuiving naar PC waar te nemen. Bij PC-spelers rijst daarom de vraag: waar kan ik Call of Duty aanschaffen? Dat kan dit jaar op Battle.net én Steam. Op het Twitter-account van Steam werd de Modern Warfare 2 reveal teaser gedeeld. Een officiële aankondiging is het niet, maar het is voor de fans wel duidelijk.

Met een nieuw skill-based matchmaking systeem en de game modus DMZ hoopt Infinity Ward het tij te keren. Call of Duty heeft immers te maken met een dalend aantal actieve spelers. De nieuwe Call of Duty is de eerste in de serie met een levenscyclus van twee jaar.

Modern Warfare 2 wordt op 28 oktober uitgebracht. De game zal op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S en PC verschijnen. Ontwikkelaar Infinity Ward werkt daarnaast ook aan Warzone 2. Deze wordt waarschijnlijk in januari van het volgende jaar uitgegeven.

Kevin van Mourik
Kevin van MourikRedacteurSchrijft met passie over allerlei games en is sinds 'The Big Red One' verknocht aan Call of Duty.