Nieuws

Modern Warfare en Warzone playlist update

18 juni 2020, 09:02

Call of Duty: Modern Warfare en Warzone hebben een nieuwe playlist update gekregen. Onderdeel van deze update zijn onder andere de gamemodes One in the Chamber en Gunfight 3v3 Snipers Only. De playlist update is voor PlayStation 4, Xbox One en PC beschikbaar.

De meest in het oog springende gamemode is natuurlijk One in the Chamber. Deze leuke party gamemode kennen we van bijvoorbeeld Call of Duty: Black Ops. One in the Chamber is een free-for-all gamemode waarin iedereen begint met één kogel in een willekeurig wapen, dit is in ieder geval een pistol. Je krijgt een tweede kogel wanneer je een kill weet te maken. Iedere speler heeft drie levens en de speler met de hoogste score wint de game.

Embedded content: https://twitter.com/InfinityWard/status/1272953877495558144?s=20

Naast One in the Chamber zijn er meer toffe gamemodes togevoegd. In Gunfight 3v3 Sniper Only speel je met twee andere vrienden op een Gunfight-map met, zoals de naam doet vermoeden, alleen snipers. Verder keert Gunfight Blueprints terug. In deze gamemode speel je in een 2v2-variant met verschillende Blueprints.

Tot slot keert Plunder Blood Money 18 juni terug binnen Call of Duty: Warzone. In Plunder Blood Money is het doel simpelweg om geld te verzamelen. In de Blood Money-variant leveren kills echter meer geld op, waardoor je meer dynamiek in de game ervaart.