Nieuws

Mortal Kombat 11: Aftermath vanaf vandaag beschikbaar

26 mei 2020, 11:12

Vandaag wordt de nieuwe Aftermath uitbreiding aan Mortal Kombat 11 toegevoegd. Naast een nieuwe verhaallijn brengt de uitbreiding ook drie nieuwe characters met zich mee. Zo kunnen spelers vanaf vandaag spelen als RoboCop en zijn de twee oude bekenden Sheeva en Fujin terug.

Mortal Kombat krijgt vandaag de langverwachte Aftermath uitbreiding. Vanaf vijf uur vanmiddag kunnen spelers verder aan een nieuwe verhaallijn, die zich afspeelt na het originele verhaal en zijn er onder andere drie nieuwe characters beschikbaar in de vorm van RoboCop en de twee oude bekende Sheeva en Fujin. Naast de directe toevoeging van nieuwe characters worden er de komende tijd ook nieuwe skins aan het spel toegevoegd.

Update

Buiten de uitbreiding is er ook een reguliere update voor het spel waarmee alle spelers, dus ook degenen die de uitbreiding niet hebben, toegang krijgen tot vier nieuwe stages, de terugkeer van stage fatalities en friendship finishing moves. Een van de vier nieuwe stages is de speciale RetroKade waarin old-school stages een modern jasje hebben gekregen, maar waarvan spelers van het eerste uur nog steeds behoorlijk nostalgische gevoelens zullen krijgen.

Mortal Kombat 11: Aftermath gaat flink wat content toevoegen aan één van de grootste Fighting Games van het moment. Mortal Kombat 11 verschijnt ook op EVO Online, en de Aftermatch expansion ga je daar dus goed terugzien. De Aftermath DLC is vana 17:00 uur Nederlandse tijd te downloaden.