Nieuws

Speel vanaf dinsdag als Gremlin in MultiVersus

Speel vanaf dinsdag als Gremlin in MultiVersus

MultiVersus heeft op Twitter aangekondigd dat Gizmo de Gremlin aankomende dinsdag naar de free to play game komt. Het is alweer het negentiende personage dat speelbaar wordt in de fighting game. Naast Gremlin staan nog drie personages op het punt om toegevoegd te worden.

Het moge geen verrassing zijn dat Gizmo naar MultiVersus komt. Eerder bevestigde Warner Bros. al dat Stripe, een ander personage uit de Gremlin-films, naar de vechtgame zou komen en door dataleaks werd direct duidelijk dat Gizmo ook zijn opwachting ging maken. Wat wel een verrassing is, is dat Gizmo een compleet eigen personage is, de hardnekkigste geruchten waren namelijk dat Stripe en Gizmo samen een fighter (zoals Tom & Jerry) zouden zijn. Daarnaast waren er ook geluiden dat Gizmo een speciale skin zou zijn voor Stripe, maar ook dat is dus incorrect.

Het gaat sowieso lekker met MultiVersus. De game heeft in een paar maanden tijd al tientallen miljoenen spelers en was daarnaast het spel met de hoogste omzet in de Verenigde Staten in de maand juli. Gezien MultiVersus free to play is, wordt er vooral verdiend met verkoop van de personages en cosmetische accessoires zoals skins daarvoor.

Zoals gezegd is Gizmo het negentiende personage dat beschikbaar is. Sinds release, een kleine anderhalve maand geleden, werden ook Morty (Rick & Morty) en LeBron James (basketballer met een rol in Space Jam) toegevoegd. Op dit moment is het eerste seizoen bezig van MultiVersus, tijdens deze periode worden onder andere nog Rick (Rick & Morty), Black Adam (DC Comics) en Stripe (Gremlins) nog speelbaar, zo is al bevestigd door Warner Bros. Daarnaast zijn er ook nog gigantisch veel leaks als het gaat om personages. Zo zitten er bijvoorbeeld al voice files in de MultiVersus-code voor de personages Beetlejuice en The Wicked With of the West. Daarnaast wordt bijvoorbeeld ook Legolas van Lord of the Rings als potentieel personage genoemd.

Danny van Gend
Danny van GendRedacteurSchrijft over League of Legends en Rocket League, is een betere kijker dan speler
Danny van GendDanny van Gend