Nieuws

NASCAR en F1 auto’s komen naar Rocket League in Season 3

28 maart 2021, 19:55

In het nieuwe seizoen van Rocket League kunnen spelers cosmetics van race competities NASCAR en F1 verzamelen. Het gaat hierbij om nieuwe auto’s die de speler kan gebruiken in het spel. De cosmetics zijn onderdeel van Season 3 van Rocket League, die 7 april van start gaat.

Rocket League is niet schuw als het gaat om crossovers met andere games en bedrijven. Eerder werd er al een auto gebaseerd op Fortnite toegevoegd aan de game, en kunnen spelers in de Delorean van Back To The Future doelpunten scoren. Nu gaan de crossovers een stapje verder, want race competities NASCAR en F1 worden ook toegevoegd aan het Rocket League universum.

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=zjPBq1KR3aA

Spelers kunnen een Ford Mustang vrijspelen, de meest bekende auto binnen de NASCAR competitie. Ook is het mogelijk om een F1 wagen te besturen, al is het maar een generiek model. Deze items zitten in de nieuwe Battle Pass van Season 3 van Rocket League. Dit seizoen gaat 7 april van start, maar de NASCAR en F1 auto’s zijn pas in mei beschikbaar. Naast dat is Rocket League sinds kort ook op je telefoon te spelen. Recentelijk heeft ontwikkelaar Psyonix een mobiele versie genaamd Rocket League Sideswipe uitgegeven.