Nieuws

Natus Vincere aan kop in finales PCS zonder overwinning

Beeld: PUBG Corp

28 juni 2020, 10:24

Na de groepsfases van PCS1 zijn er slechts zestien teams over die in iedere regio om de top strijden. Voor Europa begon gisteren de finale. De teams strijden over 4 dagen verspreid twintig keer om de chicken dinner. Na’Vi staat na de eerste dag aan kop, ook al wisten ze geen enkele keer te winnen.

Het Russische team was op de openingsdag het meest consistent. Geen enkele keer viel Na’Vi buiten de placement points, maar ook qua kills waren ze dominant aanwezig. Met 47 punten gaan ze momenteel aan de leiding, vlak gevolgd door Team SoloMid met 43 punten. The Nuclear Penguins maken de top drie af, zij staan derde met 37 punten.

Ook de rest van het veld zit vlak achter de top. Van de zestien teams die meedoen staan er veertien slecht één goede overwinning verwijderd van de top. Alleen voor Tempus en GameFraym wordt het wat lastiger, Tempus staat vijftiende met veertien punten. GameFraym staat laatste, zij wisten op de eerste dag geen enkel punt te scoren. De mooiste play van de finales tot nu toe gaat naar Ence-speler Skuijke, die in z'n eentje het hele team van With Potential uitschakelde voor de overwinning.

De rest van het toernooi zal laten zien welk team er met het meerendeel van het prijzengeld vandoor gaat. Vanavond worden de volgende vijf matches gespeeld, daarna hebben de pros pauze. Volgend weekend zijn de laatste tien games. Alles is, zoals altijd, live te volgen op het twitchkanaal van PUBG.

Embedded content: https://twitter.com/PUBGEsports/status/1276963422731550726?s=20

Cas van Asseldonk
Cas van AsseldonkRedacteurStudent journalistiek met een voorliefde voor Battle Royales
Cas van AsseldonkCas van AsseldonkCas van AsseldonkCas van Asseldonk