Nieuws

Natus Vincere aan kop na eerste weekend PUBG Continental Series 2

Natus Vincere aan kop na eerste weekend PUBG Continental Series 2

Na de eerste week van de finales van PCS 2 staat het Russische team Na’Vi op de eerste plaats met 73 punten. Hoewel het team wat langzaam op gang kwam scoorde het op de tweede dag twee goede resultaten op rij waarmee het op de eerste plek kwam. ShiftW staat als grootste verrassing tweede met 66 punten, gedeeld met FaZe Clan.

Ook FaZe had een goed openingsweekend. Na een aantal tegenvallende toernooien voor het team haalde het in de groepsfase van PCS2 eindelijk weer een goed resultaat door met twaalf punten voorsprong eerste te blijven, voor Na’Vi. Echter zijn die punten nu niks meer waard dus moet FaZe opnieuw knokken voor de koppositie.

PCS1-winnaar TSM heeft het lastiger, zij staan na de eerste acht matches krap negende, dus in de onderste helft van het scorebord. TSM wist slechts tweemaal in de top acht te eindigen gedurende het eerste weekend, waardoor ze een hoop placement-punten zijn misgelopen. Ook Team Liquid heeft het lastig, zij staan met slechts 23 punten eerloos onderaan – slechts twee punten boven de laatste plaats.

Embedded content: https://twitter.com/PUBGEsports/status/1300137841410953216?s=20

Met nog zestien matches te spelen verspreid over de komende twee weekenden kan er nog van alles gebeuren. Desalniettemin beginnen veel grote namen op achterstand en zullen dus hard moeten werken om nog kans te maken op de titel. PCS2 gaat volgend weekend verder op het Twitch-kanaal van PUBG.

Cas van Asseldonk
Cas van AsseldonkRedacteurStudent journalistiek met een voorliefde voor Battle Royales
Cas van AsseldonkCas van AsseldonkCas van AsseldonkCas van Asseldonk