Nieuws

Nederlander Brussen krijgt weer geen speeltijd in Overwatch League

24 februari 2020, 10:45

**De Nederlandse Overwatch League-speler Thomas Brussen heeft zondag weer geen speeltijd gekregen bij Boston Uprising. Hij moest toekijken hoe zijn team de bizarre wedstrijd tegen Houston Outlaws won.
**

Thomas Brussen moest de wedstrijd tegen Houston Outlaws vanaf de zijlijn toekijken. De Nederlandse Overwatch-international kreeg geen speeltijd en wacht daarmee nog op zijn debuut in de Overwatch League. De flex tank-speler miste namelijk eerder deze maand al de wedstrijd New York Excelsior. Het seizoen is echter nog lang en Brussen is ook niet de enige speler van het 9-koppige team dat nog geen on-stage speeltijd heeft gekregen. De verwachting is daarom dat Brussen zeker nog in actie gaat komen. Brussen laat zelf weten graag tegen zijn vrienden bij Paris Eternal te spelen.

Embedded content: https://twitter.com/BostonUprising/status/1231374684609970176?s=20

Bizarre overwinning

Boston Uprising won zondagavond wel haar wedstrijd tegen Houston Outlaws (0-4). Laatstgenoemd team had, net zoals Uprising, nog geen overwinning op zak daarom leek het op papier een makkelijke wedstrijd te worden voor Boston Uprising. Dat gebeurde niet: de wedstrijd mondde uit in de spannendste en langste Overwatch League-game van het nog prille seizoen.

Boston won de eerste map, gevolgd door een gelijkspel. Daarna won Boston wéér, gevolgd door het tweede gelijkspel. Daarna won Houston de vijfde game én zesde game en leek er een reverse sweep aan te komen. Uiteindelijk kwam het op een dubbel match-point, waarna Boston de zevende en laatste map won. Boston Uprising pakt daarmee haar eerste overwinning van het seizoen (1-1).

Boston Uprising speelt zondag 1 maart haar eerstvolgende wedstrijd tegen koploper Philadelphia Fusion (4-0).