Nieuws

Nederlands trio kwalificeert zich voor Fortnite Champion Series finale

25 augustus 2019, 21:50

Week twee van de Fortnite Champion Series zit erop. Het trio Mitr0, Benjyfishy en Mongraal domineerde wederom de FNCS dit weekend. De Nederlander en twee Britten werden eerste met 151 punten, maar liefst 38 punten meer dan de nummer twee. Het Nederlandse trio Snap, Phool en Cazorla werd 5e.

Met de vijfde plek wisten de Nederlanders zich te kwalificeren voor de FNCS season X finale eind volgende maand. Mitr0 had zich vorige week al gekwalificeerd door met zijn team tweede te worden. Gisteren deden veel Nederlanders mee in de top 20. Helaas was vandaag een top 8 notering nodig. De Nederlander Rojo zagen we terug op plaats 14 en Merijn, Nakirye en Nate op plaats 15. Umplify, Miro en Matsoe behaalden plaats 23.

In totaal hebben zich nu vier Nederlanders gekwalificeerd. Er zijn nog drie directe kwalificatie mogelijkheden, namelijk in de komende drie weekenden. Niet alleen de top acht elk weekend gaat door naar de season X finale. Elke week kunnen teams series points verdienen voor het leaderboard. De top 92 daarvan gaat ook naar de Season X finale. Meer daarover lees je op onze competitiepagina.