Nieuws

Nederlandse ChrisJ beleeft ongelukkig debuut bij FunPlus Phoenix

28 januari 2021, 12:44

De Nederlandse CSGO-veteraan Chris "ChrisJ" de Jong maakt een overstap naar het Chinese team. In eerste instantie is dat op huurbasis, maar over de duur en de voorwaarden van deze leenperiode is niets bekend. Zijn debuut was helaas niet heel succesvol.

ChrisJ staat onder contract bij Mousesports, maar is daar op het tweede spoor beland sinds de organisatie Frederik "acoR" Gyldstrand van MAD Lions aantrok. Drie dagen na deze transfer maakt ChrisJ dan ook direct de overstap naar FunPlus Phoenix. Het gaat, volgens de announcement, om een leen maar meer informatie is niet bekend.

Embedded content: https://twitter.com/FPX_Esports/status/1354087837004685315

Ongelukkig debuut

Bij FunPlus Phoenix wordt ChrisJ onderdeel van een gloednieuwe line-up, die de Chinese organisatie kortgeleden vaan GODSENT overnam. Samen met zehN, STYKO, maden, farlig en coach Devilwalk zal ChrisJ proberen om mooie resultaten neer te zetten. ChrisJ speelde gisteren zijn eerste wedstrijd voor FPX tijdens de DreamHack Open. Het debuut war ongelukkig te noemen, want niet alleen verloor FPX met 2-0 van Evil Geniuses, maar ChrisJ stond met een K-D van -15 ook nog eens onderaan het scorebord na twee maps.

Schrijf je nu in voor de Esports Club nieuwsbrief en ontvang update over je favoriete games. Blijf altijd op de hoogte van het laatste esports nieuws en volg ons ook op Twitter, Facebook, Instagram, Twitch en YouTube.

Deel: