Nieuws

Nederlandse Smash Bros speler Antireflex wordt onderdeel van Valory Esports

19 maart 2020, 08:12

De Nederlandse Super Smash Bros Ultimate speler Antireflex is onderdeel geworden van esports organisatie Valory. De R.O.B. main is in Smash Ultimate flink doorgebroken, met sterke internationale wins. Antireflex is de derde Super Smash Bros speler van de organisatie.

Antireflex is misschien niet de bekendste Super Smash Bros Ultimate spelers van Nederland, maar dat betekent niet dat hij onderschat kan worden. Sinds het begin van Super Smash Bros Ultimate behoort Antireflex tot de absolute top van Nederland. Recentlijk werd hij ook geranked als de nummer 37 van Europa in Super Smash Bros Ultimate. Deze resultaten waren genoeg voor hem om opgepakt te worden door de Nederlandse Valory Esports.

Embedded content: https://twitter.com/ValoryEsports/status/1240357302206492674?s=20

Dit is de eerste keer dat Antireflex onderdeel wordt van een team. Valory Esports heeft daarmee wel een sterke speler in huis gehaald. Het is de tweede Super Smash Bros Ultimate speler die lid wordt van het team. Valory heeft ook nog een Super Smash Bros Melee speler. De Ierse MINT werd eerder deze maand ook opgepakt door Valory Esports.

Wij omschreven Antireflex eerder als één van de zes geweldige Super Smash Bros Ultimate spelers in Nederland zonder team.

Voor al het laatste nieuws over Super Smash Bros, volg ons op Twitter en Instagram.