Nieuws

Nederlandse Smash Bros speler BeJay gesponsord door Syndicate Esports

8 januari 2020, 08:30

De Nederlandse Super Smash Bros Ultimate speler BeJay is onderdeel geworden door Syndicate Esports. De Snake speler heeft in het afgelopen seizoen ontzettend goede resultaten weten te behalen, en dat lijkt alleen maar door te gaan. BeJay is de tweede Super Smash Bros Ultimate speler die onderdeel wordt van Syndicate Esports.

Steeds meer organisaties zijn geïnteresseerd in het toevoegen van Super Smash Bros spelers aan hun team. Eerder tekende Dutchies Esports en The Dutch Brawlers meerdere spelers, maar nu lijkt ook Syndicate Esports interesse te hebben in de Smash Bros community. Na het oppakken van de Nederlandse Mario main Aokiji wordt nu ook BeJay onderdeel van hun team.

Embedded content: https://twitter.com/SyndicateGG_/status/1214668939415969792?s=20

BeJay wordt gezien als de beste Snake speler van Nederland. Met wins over een groot gedeelte van de Nederlandse top en ook Europese topspelers zoals Light was grote stappen aan het maken in zijn Super Smash Bros Ultimate carrière. Nu hij een onderdeel is van een organisatie is de kans groter dat BeJay vaker zal verschijnen op toernooien. 

Syndicate Esports heeft met BeJay een sterke aanwinst gemaakt. De Snake speler lijkt nog lang niet klaar te zijn met zijn dominante vertoningen, en met een sponsor zullen we die alleen maar vaker gaan zien.

Voor al het laatste nieuws over Super Smash Bros, volg ons op Twitter en Instagram.