Nieuws

New Dynasty stopt met Hearthstone: "Geen toekomst in esports-model"

29 december 2019, 13:43

Zondagmiddag maakte New Dynasty via Twitter bekend dat er een einde komt aan het Hearthstone-gedeelte van de organisatie. Het esports-model dat Blizzard voor de kaartgame neer heeft gezet is volgens New Dynasty niet werkbaar.

Zowel spelers Patryn en Killerking als manager Yokanio vertrekken bij New Dynasty. New Dynasty-oprichter Floris Buurman meldt op zijn persoonlijke Twitter dat Blizzard het esports-gedeelte van Heartsthone nogal verprutst heeft en dat dit tot het besluit heeft geleid. Hearthstone was sinds het begin van New Dynasty een belangrijk onderdeel van de organisatie, maar daar komt nu een einde aan.

Embedded content: https://twitter.com/LoLEscapist/status/1211273493163188225?s=20

Ook speler Patryn, die in oktober de hoogste notering in de Europese rankiing behaalde, spreekt zich negatief en teleurgesteld uit over de manier waarop Blizzard met de esports-kant van Hearthstone omgaat. Hij vindt zelf dat de game zijn beste tijd heeft gehad.

Embedded content: https://twitter.com/PatrynHS/status/1211276746194145280?s=20

Nieuwe games

Vorige maand voegde New Dynasty een CSGO-team toe aan hun organisatie. Uit een recent interview met Floris Buurman bleek bovendien dat er begin 2020 misschien nog een andere game toegevoegd wordt.

Blijf altijd op de hoogte van het laatste esports nieuws en volg ons ook op Twitter, Facebook, Instagram, Twitch en YouTube.

Deel: