Nieuws

Ludwig organiseert een Nickelodeon All-Star Brawl-toernooi

Ludwig organiseert een Nickelodeon All-Star Brawl-toernooi

De bekende Twitch-streamer Ludwig gaat een Nickelodeon All-Star Brawl-toernooi organiseren. Het toernooi bestaat uit twee teams die in verschillende wedstrijden tegen elkaar gaan strijden voor de overwinning. Het toernooi betekent ook de terugkeer van de content creator.

Embedded content: https://twitter.com/LudwigAhgren/status/1448372347099127810

Aan het toernooi doen bekende figuren mee uit de Smash Bros community. Mang0, de Smash Melee-speler van Cloud9, is de aanvoerder van team Melee. Hij heeft de leiding over S2J, Moky, PLUP, Wizzrobe, iBDW, AXE, Zain, SFAT en Albert. Team Melee neemt het op tegen het team van ESAM en zijn team van Smash Ultimate-spelers. In het team van ESAM zitten Spargo, Aaron, Maister, Marss, Larry Lurr, Dabuz, MKLeo, Void en Coney. De twee teams gaan bij de krachtmeting vechten om een prijzenpot van 20.000 euro.

Nickelodeon All-Star Brawl

Er werd reikhalzend uitgekeken naar het vechtspel van Nickelodeon. De Smash Bros pro’s en community zijn lovend over het speltechnische gedeelte van het spel en Nickelodeon fans gaan zeker genieten van het spel. Het nieuwe spel van het entertainmentbedrijf krijgt echter wat kritiek op de graphics en de hoeveelheid content. Het vechtspel oogt een beetje onaf door de ‘goedkope’ graphics en het weinig aantal personages om mee te vechten. Ondanks de kritiek is de game erg populair op Twitch, waardoor het toernooi waarschijnlijk een groot publiek trekt.

Ludwig

Het toernooi betekent de terugkeer van Ludwig. De streamer kondigde vorige week aan een korte pauze te nemen. Na twee jaar lang elke dag een YouTube video’s te uploaden en een gigantische subathon vond de content creator dat het tijd was om even rustig aan te doen. Aankomende zaterdag begint het toernooi om 21.00 en is het te volgen via het Twitch-kanaal van Ludwig.

Embedded content: https://twitter.com/LudwigAhgren/status/1446326768546238473

Vincent Le Haen
Vincent Le HaenRedacteurGepassioneerd gamer die graag schrijft over zijn hobby en mensen die daar beter in zijn dan hijzelf
Vincent Le HaenVincent Le HaenVincent Le Haen