Nieuws

Nieuw in Apex Legends Season 7: map Olympus en legend Horizon

27 oktober 2020, 14:41

Het is alweer tijd voor het zevende seizoen van de battle royale Apex Legends en ook dit keer brengt ontwikkelaar Respawn veel nieuwe content, waaronder een gloednieuwe map.

Via een beknopte blogpost geeft Respawn alvast een inkijkje in het nieuwe seizoen van Apex Legends, dat op 4 november begint. We vinden daar ook een YouTube-video genaamd Stories from the Outlands - "Promise" met een ietwat mysterieuze omschrijving eronder: Bijna een eeuw geleden werd Dr. Mary Somers ingehuurd om een cataclysmische energiecrisis op te lossen. Haar zoektocht naar antwoorden zou haar naar de rand van het universum brengen. Voordat Mary Olympus verliet, beloofde ze haar zoon dat ze terug zou komen. Maar was het een belofte die ze kon houden?

Season 7 brengt de nieuwe map Olympus naar Apex Legends, waarmee het totaal aantal maps op 3 komt. Momenteel zijn Kings Canyon en World's Edge de enige twee speelbare maps in de game. Olympus is volgens Respawn een 'prachtige stad in de wolken' en gezien de waarschuwing 'watch your step -- it's a long way down to the planet below' lijkt het er sterk op dat je niet naar beneden moet vallen.

Ook wordt er een nieuwe Legend geïntroduceerd, namelijk Horizon. Ze beheerst de krachten om met zwaartekracht te spelen en zal daar ongetwijfeld dus ook dingen mee kunnen doen tijdens de game. Meer informatie is helaas nog niet bekend over de nieuwe Legend.

Steam release

4 november is niet alleen de startdatum van Season 7 maar ook het startschot van Apex Legends op Steam. Vanaf die datum is de game ook te downloaden en te spelen via het wereldberoemde platform en uiteraard heb je de mogelijkheid om al je progressie vanuit Origen mee te nemen. Als je via Steam speelt in Season 7 krijg je ook nog een paar exclusieve charms voor je guns.

Blijf altijd op de hoogte van het laatste esports nieuws en volg ons ook op Twitter, Facebook, Instagram, Twitch en YouTube.

Deel: