Nieuws

Nieuw in-game event en groups Rainbow Six Invitational 2020 bekend

17 januari 2020, 14:43

De jaarlijkse Rainbow Six Siege Invitational staat weer voor de deur. Vanaf 7 februari strijden zestien teams in Montréal om de wereldtitel én ruim een miljoen euro. Ook jij kunt vanuit huis meespelen en een berg aan rewards verdienen.

Het wereldkampioenschap wordt net als de afgelopen drie jaar in Montréal georganiseerd. De zestien teams, waaronder Fnatic, Rogue, Space Station en Wildcard Gaming hebben zich in de loop van 2019 via verschillende kwalificatietoernooien voor de Invitational geplaatst. Ook huidig wereldkampioen G2 is, na eerdere uitschakeling in de Europese qualifiers, via een directe uitnodiging aanwezig. Om de komst van de Invitational 2020 te vieren is er vanaf 15 januari vijf weekenden lang een in-game event Rainbow Six Siege.

Embedded content: https://twitter.com/Rainbow6Game/status/1217491977866006528?s=20

Event

Het in-game event Road to Six Invitational is vanaf nu elke weekend speelbaar en brengt onder andere de nieuwe map Stadium, die we al eerder zagen in een gelekte cinematic. Ook komen er een aantal speciale 'sportieve' skins voor Caveira, Blitz, Thermite, Hibana, Mozzie en Sledge waarmee de operators hun nationale kleuren tonen. Daarnaast kun je tijdens dit in-game event met alle operators spelen, dus ook diegenen die je nog niet hebt vrijgespeeld.

Battle Pass en rewards

Je kunt gedurende het Road to Six Invitational event via de Battle Pass ook ontzettend veel rewards unlocken. Na iedere match en via challenges verdien je punten waarmee je levels kunt stijgen, hoe hoger je klimt des te meer beloningen je unlocked. Er zijn 35 verschillende niveaus te bereiken en in totaal 50 rewards te verdienen. Iedereen kan via de gratis route rewards unlocken.

Wil je meer (en exclusieve) rewards unlocken, dan kun je voor 1200 R-credits de Premium route aanschaffen. Heb je geen tijd om te grinden dan kun je voor 2400 R-credits de Premium bundel aanschaffen. Die geeft je meteen toegang tot de volledige outfits van Caveira en Hibana. Game Pass houders krijgen 30% korting op de Premium route en de Premium bundle.

Deze rewards kun je tijdens de eerste week van Road to SIx Invitational unlocken

Rainbow Six Siege Invitational 2020 Groups

Tussen 7 en 16 februari wordt het Six Invitational toernooi gespeeld en de vier poules zijn ondertussen bekend. De groepsfase wordt tussen 7 en 9 februari gespeeld waarna de eerste play-offs op 11 en 12 februari plaatsvinden. Vanaf vrijdagavond 14 februari om 17:30 Nederlandse tijd worden de play-offs gedurende het weekend verder afgerond. Op zondag 16 februari wordt de finale, vanaf 15:00 Nederlandse tijd, live gestreamd. Je kunt de vier poules hieronder vinden.

Embedded content: https://twitter.com/ESLRainbowSix/status/1217585195710369793?s=20