Nieuws

Nieuw seizoen Call of Duty Warzone en Black Ops Cold War komt op 25 februari

17 februari 2021, 16:28

Treyarch kwam op dinsdag 16 februari naar buiten met een trailer voor het nieuwe seizoen van Call of Duty Black Ops Cold War en Call of Duty Warzone. In de trailer wordt de releasedatum genoemd, namelijk 25 februari. Verder zijn er aanwijzingen naar nieuwe operators en wapens.

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=JzOrZVpuJH8

In de trailer vliegt een groep soldaten per helikopter boven Laos, waar zij een persoon met de naam Naga achtervolgen; de mogelijke vijand. Naga is bezig met het veiligstellen van een vracht, deze vracht wil hij naar Verdansk sturen. Aan het eind van de trailer zie je dat Naga ontsnapt, de helikopter landt en de soldaten schakelen de achtergebleven vijanden uit. Vervolgens gaan ze op de voet achter Naga aan.

Mogelijk nieuwe operators en wapens

Het lijkt erop dat de soldaten uit de helikopter nieuwe speelbare operators zijn in seizoen 2. Ook hebben we een kleine teaser gekregen over mogelijke nieuwe wapens, zo zien we een kruisboog, Galil, een minigun. Dit is zijn slechts speculaties en Treyarch heeft hier nog niks over bevestigd.

Meer informatie over Black Ops Cold War season 2 zal niet lang meer op zich laten wachten, want het nieuwe seizoen komt op 25 februari uit.

Deel: