Nieuws

Nieuwe Call of Duty gaat mogelijk Call of Duty World War II: Vanguard heten

23 maart 2021, 11:49

Na veel speculatie over de nieuwe Call of Duty van ontwikkelaar Sledgehammer Games, lijkt het erop dat er een vervolg komt op Call of Duty: WWII uit 2017. De volgende Call of Duty heet volgens vele geruchten Call of Duty World War II: Vanguard.

De volgende Call of Duty game in de franchise wordt verwacht in het najaar van 2021. Het is mogelijk dat World War II: Vanguard slechts een codenaam is die de studio gebruikt tijdens de development, zo meld ook Modern Warzone. Anonieme bronnen leggen aan Eurogamer uit dat de game zich afspeelt in de Tweede Wereldoorlog, net zoals de vorige Call of Duty game van Sledgehammer games.

Eerst waren er ook geruchten over een alternatieve tijdlijn, waarin de Tweede Wereldoorlog niet in 1945 stopt, maar dit is volgens Eurogamer niet 100% accuraat. De game gaat zich volgens de bronnen afspelen in een traditionele Tweede Wereldoorlog setting.

Dit wordt de derde Call of duty game die Sledgehammer Games uitbrengt, eerder brachten zij Call of Duty Advanced Warfare uit in 2014 en in 2017 Call of Duty World War II. We zijn nog maanden verwijderd van een officiële aankondiging dus het is mogelijk dat er nog van alles veranderd. Ookal lijkt het erop dat de setting al bepaald is.