Nieuws

"Nieuwe Call of Duty game heet Black Ops Cold War"

22 mei 2020, 13:48

Volgens geruchten gaat het nieuwste deel in de Call of Duty serie Call of Duty: Black Ops Cold War heten. Dat melden verschillende bronnen waaronder de bekende Call of Duty-leaker Okami. De game wordt vermoedelijk ontwikkeld door Treyarch, de ontwikkelaar van de vorige Black Ops games.

Call of Duty is een serie die bekend staat om zijn jaarlijkse releases. Elk jaar komt er wel een nieuwe Call of Duty game uit. Hoewel de vorige Call of Duty game, Call of Duty Modern Warfare, nog flink wat populariteit kent gaat er volgens bronnen toch nog een nieuwe Call of Duty game uitkomen dit jaar.

Okami is een bekende lekker die eerder ook de release van Warzone correct voorspelde. Velen zien dit bericht dan ook als een accurate voorspelling voor de volgende Call of Duty game. De bronnen van Eurogamer melden ook dat de nieuwe Call of Duty game zich in de koude oorlog gaat afspelen. Er is voor de rest nog weinig bekend over de game. 

Binnen Call of Duty Warzone zijn er ook al diverse hints te vinden naar een eventuele koude oorlog setting. Recentelijk is het mogelijk geworden om Bunker 11 binnen Verdansk binnen te treden. Binnen de bunker zijn een nuke en een spionagevliegtuig te zien. Vooral het spionagevliegtuig is interessant, aangezien het desbetreffende vliegtuig in de koude oorlog gebruikt werd. 

Call of Duty: Black Ops Cold War komt over al een wilde reboot. Dit zagen we eerder al met Call of Duty Modern Warfare. Normaal gesproken vindt de officiële reveal van Call of Duty games in mei plaats. De kans is dus groot dat de reveal van de nieuwe Call of Duty game recht om de hoek is.

Schrijf je nu in voor de Esports Club nieuwsbrief en ontvang update over je favoriete games. Blijf altijd op de hoogte van het laatste esports nieuws en volg ons ook op Twitter, Facebook, Instagram, Twitch en YouTube.

Deel: